Om klubben

Kempo Karate Föreningen är en ideell förening som bedriver kampsport. Stilen vi tränar heter Isshin-Ryu Kempo Karate och innehåller en blandning av tekniker som är mycket effektiva. Du har dessutom stora möjligheter att själv anpassa den till din egen variant som passar dina förutsättningar. Kampsport har genom åren visat sig vara ett utmärkt sätt att bygga upp självförtroende och trygghet i tillvaron.
Alla barn och vuxna från 7 år och uppåt är välkomna att träna, oavsett om du bara vill ha något att göra, vill kunna försvara dig själv eller vill satsa fullt ut på en idrottskarriär inom kampsport.

Vi arbetar enligt Riksidrottsförbundets värdegrund som du bl.a. kan läsa mer om på Riksidrottsförbundets hemsida. Inställningen är att det ska vara roligt att träna och att vi alla tillsammans, ledare, elever och föräldrar har en klubb där alla kan trivas och får plats. Föreningen är registrerad som en ideell förening hos Skatteverket och har idrottsskadeförsäkring för alla våra medlemmar och instruktörer.
Vi ingår som medlemmar i Riksidrottsförbundets specialidrottsförbund Svenska Budo & Kampsportsförbundet genom deras underförbund Svenska Kampidrottsförbundet.
Vi är också medlemmar i Svenska Taijutsu / Jujutsu Förbundet,Svenska Kempoförbundet , samt WMAS. Vill du veta mer, eller rent av prova på? Kom ner till någon av våra träningar så visar vi runt. Har du mindre frågor kan du använda vårt kontaktformulär, men vi rekommenderar verkligen att du kommer och hälsar på. Det är så mycket enklare att visa och beskriva på plats i rätt miljö.

Varmt välkommen

Janne
Ordförande KKF